VOX's visie

Dat vervelende onderbuikgevoel als er veel volatiliteit op de AEX beurs is en het wel eens goed fout kan gaan zijn we allergisch voor. Maar het vervelende gevoel dat je de boot mist als de beurs flink in de lift zit vinden we minstens net zo erg. Het gevoel van weinig risico maar met een mooi rendement, dáár gaan we voor en daar werken we samen iedere dag keihard aan. Vox Total Return Fund, een fonds met een heldere kijk op de beweeglijkheid van de beurs. Een mooi initiatief dat gebruik maakt van technologie, historische data, handelskennis en logisch verstand.

Over Ons

Opgericht in 2017 en inmiddels vertrouwen tientallen mensen hun vermogen aan ons toe. Het is een gegeven: de AEX beurs beweegt al decennia zijwaarts. Geen enkel fonds deed hier wat mee, dat vonden we interessant. En wat bleek? Een enorme opportunity. We hebben met kennis en technologie een unieke formule ontwikkeld. Een formule die samen met mensen, zoals u en ik, het succes zijn achter onze groei en resultaten.

Ieder vermogen heeft een persoonlijk verhaal en verdient persoonlijke aandacht. Met onze betrokkenheid, actieve strategie, laag risico en unieke formule zorgen we er samen voor dat uw geld actief in beweging is. We zijn er voor particulieren, ondernemers, we zijn er voor mensen die hun geld actief voor zich willen laten werken met een laag risico en goed rendement. Vanaf €100.000 brengen we ook uw geld actief in beweging met een laag risico.Let op u belegt buiten afm-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit