Strategie

Beperkt neerwaarts risico
Profiteren van volatiliteit & bewegingen op AEX
Focus op cash rendement
Verlaagd risico op uw belegd vermogen
Geen hefboom, hoge liquiditeit om kansen te benutten
AFM risico classificatie 3

De AEX beurs is altijd in beweging. Gaat de beurs omhoog? Of is er weer een crisis en gaat de beurs omlaag? Ons standpunt is dat de AEX beurs zijwaarts beweegt. Vox Total Return Fund is ervan overtuigd dat we veilig kunnen verdienen aan de volatiliteit op de beurs. Het fonds profiteert van de hoge premies die betaald worden voor de AEX.

De zijwaartse beurs

Vox Total Return Fund is ervan overtuigd dat de AEX zich zijwaarts blijft bewegen. De AEX is al sinds 1999 rond de 550. Er zijn hogere koersen (700) en veel lagere koersen (200) geweest. De afgelopen 20 jaar zijn grote uitslagen naar beneden veroorzaakt door de internet bubbel (1999), de Twin Tower aanslagen in New York (2001), de financiƫle crisis (2008) en nu de corona crisis (2020). Na deze dalingen herstelde de beurs zich altijd weer. Onze strategie maakt gebruik van deze terugkerende bewegingen en profiteert van het feit dat we ons al meer dan twee decennia in een zijwaartse beurs begeven.

Vox Total Return Fund speelt in op de wisselende volatiliteit en verdient geld aan beweging. Of de beurs omhoog of omlaag gaat, dat maakt voor ons niet uit. Het beurssentiment is niet direct gelinkt aan ons rendement. We dekken ons in tegen sterke dalingen. Doordat we uitgaan van beweging zowel omhoog als omlaag zorgen we ervoor dat we de gemoedstoestand van onze klant op een prettig niveau houden. Het maakt niet meer uit of de economie sterk krimpt of groeit, zolang u uw vermogen bij Vox Total Return Fund onderbrengt zal u zich hier geen zorgen meer om maken


Actief

Vox Total Return Fund houdt altijd meer dan voldoende cash aan om te profiteren van de kansen die iedere nieuwe dag kan brengen, onafhankelijk van het beurssentiment. Het fonds heeft zijn posities naar beneden altijd afgedekt, zodat het neerwaarts risico beperkt is. Onze actieve strategie heeft beweging als verdienmodel in plaats van stijging. Het biedt hierdoor dagelijks kansen, kansen die we actief graag samen met u benutten.

Let op u belegt buiten afm-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit